Betingelser for pre-booking af den nye Volkswagen ID.3 1st

Anvendelse

Disse betingelser (”Betingelserne”) finder anvendelse, hvis du ønsker at pre-booke den nye Volkswagen ID.3 1st (”Volkswagen ID.3 1st”). Du vil blive bedt om at acceptere Betingelserne i forbindelse med din pre-booking. Vi anbefaler, at du læser Betingelserne grundigt igennem og gør dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som er beskrevet heri.

Du modtager også en kopi af Betingelserne sammen med en bekræftelse pr. e-mail.

Om www.volkswagen.dk/e-mobilitet

www.volkswagen.dk/e-mobilitet er en onlineportal, der drives af Skandinavisk Motor Co. A/S, (CVR-nr 70515113), Park Allé 355, 2605 Brøndby (”Volkswagen Danmark”), e-mail: esupport@volkswagen.dk. Volkswagen Danmark er den danske importør af biler af mærket Volkswagen.

§1 Om den nye Volkswagen ID. 1st

Ved at foretage en pre-booking af Volkswagen ID.3 1st, er du garanteret retten til at købe en Volkswagen ID. 1st, når den bliver frigivet til salg af Volkswagen Danmark i 2020.

Den nye Volkswagen ID.3 1st forventes at blive præsenteret i uge 37. Når Volkswagen ID.3 1st er blevet præsenteret vil alle, der har foretaget en pre-booking modtage besked om bilens pris, og at det nu er muligt at underskrive en slutseddel og dermed indgå en aftale med din foretrukne Volkswagen forhandler om køb af bilen. Volkswagen ID.3 1st kommer i tre udstyrsvarianter, der kan vælges i prioriteret rækkefølge i et begrænset antal.

Volkswagen ID.3 1st forventes at blive leveret i slutningen af sommeren 2020. Det endelige leveringstidspunkt afhænger imidlertid af den udstyrsvariant, som du vælger. Leveringstidspunktet vil derudover fremgå af den slutseddel, som du indgår med din foretrukne Volkswagen forhandler.

Oplysningerne om Volkswagen ID.3 1st er baseret på de informationer, der på nuværende tidspunkt er offentliggjort på www.volkswagen.dk/e-mobilitet. Da den endelige produktionsmodel endnu ikke er offentliggjort, kan de endelige specifikationer afvige fra beskrivelsen.

Der kan på hjemmesiden forekomme typografiske fejl og upræcise formuleringer. Volkswagen Danmark forbeholder sig retten til at rette fejl, upræcisheder og mangler samt ændre eller opdatere indholdet på hjemmesiden uden at gøre opmærksom på dette på forhånd.

§2 Proces for pre-booking

Din pre-booking er først bekræftet og gyldig efter indbetaling af depositum på 7.000 kr. inkl. moms til Volkswagen Danmark.

For at reservere den nye Volkswagen ID.3 1st, skal du logge ind med dit Volkswagen ID på www.volkswagen.dk/e-mobilitet. Din pre-booking er personlig og kan ikke overføres til andre, ligesom du ikke har mulighed for at foretage pre-booking på vegne af andre. Det er kun muligt at foretage én pre-booking pr. person.

Hvis du ikke allerede har et Volkswagen ID, kan du oprette et via www.volkswagen.dk/e-mobilitet, hvor du også kan se de nærmere anvendelsesbetingelser og databeskyttelseserklæring fra Volkswagen AG, der gælder for oprettelsen af dit Volkswagen ID.

Når du har logget ind med dit Volkswagen ID, vil du blive bedt om at vælge din foretrukne Volkswagen forhandler, og dermed hvor du ønsker at få din ID.3 1st udleveret i 2020, du kan til en hver tid ændre din fortrukne forhandler eller annullere din pre-booking.

Der vil automatisk ske en tilbagebetaling af depositum efter verdenspremieren af ID.3, uanset om du vælger at indgå en endelig købsaftale eller, om du vælger at annullere din pre-booking på dette tidspunkt. Dette sker umiddelbart efter, at du er blevet kontaktet af din foretrukne Volkswagen forhandler, når priser på Volkswagen ID.3 1st er blevet frigivet af Volkswagen Danmark. Du vil få tilbagebetalt dit depositum senest 5 hverdage efter, at du er blevet kontaktet af din foretrukne Volkswagen forhandler.

§3 Betaling af depositum

Det er muligt at betale med Dankort, Visa eller MobilePay. Når du har indtastet dine kortoplysninger, vil der blive trukket kr. 7.000,- på din konto. Firmakort udstedt indenfor eller udenfor EU/EØS samt private betalingskort udstedt udenfor EU/EØS bliver ikke pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering.

Når Volkswagen Danmark har modtaget din indbetaling, er din pre-booking endelig, og du modtager en bekræftelse pr. email.   

Der vil ikke blive betalt renter af depositummet.

§4 Annullering og tilbagebetaling af depositum

Du kan til en hver tid annullere din pre-booking. Når du annullerer din pre-booking, mister du din prioriterede ret til at købe Volkswagen ID.3 1st, når den bliver frigivet til salg af Volkswagen Danmark. Ved annullering vil du få tilbagebetalt dit depositum hurtigst muligt og senest 5 hverdage efter, at Volkswagen Danmark har registreret din annullering.

For at annullere din pre-booking skal du logge ind med dit Volkswagen bruger ID på www.volkswagen.dk/e-mobilitet. Når du er logget ind med dit Volkswagen bruger ID kan du på din startside vælge ”annullering af pre-booking” i bunden af siden.

§5 Privatlivspolitik og videregivelse af personoplysninger

Når du pre-booker den nye Volkswagen ID.3 1st, indsamler vi samtidig dine personoplysninger.  

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesregler og vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om på www.volkswagen.dk/privatlivspolitik

Vi videregiver dine personoplysninger til din foretrukne Volkswagen forhandler, så du kan blive kontaktet vedrørende indgåelse af en købsaftale. Din foretrukne Volkswagen forhandler behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregler og deres privatlivspolitik, som du kan læse mere om på www.volkswagen.dk/samtykke

§6 Oplysning om klagemuligheder

Ønsker du at klage over en vare eller tjenesteydelse, kan du kontakte mail: esupport@volkswagen.dk.
Navn: Skandinavisk Motor Co. A/S 
Adresse: Park Alle 355
Postnr.: 2605 Brøndby
CVR: 70515113 

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, herunder via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://naevneneshus.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail-adresse esupport@volkswagen.dk.